logo-site

Serveis

Darrere el subministrament de qualsevol dels nostres productes, sempre hi ha un servei impecable, eficaç i personalitzat. Ens permet aportar un distintiu de qualitat a la nostra marca.

Assessorament

Necessites assessorament tècnic i de disseny?

La forma d’oferir el millor disseny d’embalatge en funció de les necessitats de cada client, és desenvolupant un servei d’assessorament tècnic per dur a terme el dibuix i la planificació dels embalatges a fabricar. Consta de diferents fases:

1. Estudi previ del producte i quantitats a transportar demanant tota la informació sobre el producte, formats i mitjans de transport i enviament. Ens desplacem a les teves instal·lacions.

2. Seguidament definim i dissenyem el format d’embalatge en funció de la modalitat de transport i tipus de producte.

3. Posteriorment elaborem els plànols tècnics de l’embalatge mitjançant un software de disseny especialitzat per la nostra activitat.

4. Finalment fem el càlcul del picking i la seva distribució optimitzada al contenidor de càrrega per tal de reduïr costos.

Embalatge-industrial

Et fem l’embalatge a mida

Utilitzem maquinària altament automatitzada per reduir temps i costos de fabricació i que ens permet la màxima precisió amb l’embalatge que necessita cada client. No fem producció en sèrie sinó que oferim un producte únic i exclusiu i que compleix amb els estàndards més alts de qualitat.

Packing-e-picking

Fem encaixar el teu producte (packing & picking)

Moltes vegades, la fabricació i l’entrega dels embalatges no resulta suficient per donar el millor servei al client. Una de les fases més costoses durant el procés d’embalatge arriba en el moment en què s’ha de col·locar el producte sobre o dins d’aquest i deixar-lo llest per ser enviat. Una fase que avui dia poques empreses tenen en compte i que esdevé fonamental per tal que el material arribi en perfectes condicions.

Des de Castañé Grup, oferim aquest servei que consisteix a traslladar, un cop fabricats, els embalatges a casa del client gràcies a un equip de professionals formats i equipats per a dur a terme aquestes operacions. A més, afegint totes les proteccions necessàries per garantir la integritat del producte durant el trajecte.

Logistica

SERVEI LOGÍSTIC I D'EMMAGATZEMATGE

Podràs realitzar comandes de lots de fabricació més grans i aconseguir una reducció dels costos unitaris. També oferim la possibilitat d’emmagatzemar aquells materials que t’ocupen espai útil a les teves instal·lacions. Gestionem l’estoc i les entregues perquè el client es despreocupi de la logística i/o les necessitats de producció.

AVANTATGES DEL SERVEI:

1. Alliberem espai a les teves instal·lacions.

2. Et garantim el subministrament en el moment que ho necessitis.

3. Portem el control de l’estoc del teu material garantint el no trencament d’aquest i la correcta rotació dins el magatzem.

4. Podem oferir-te reducció de costos dels embalatges que et fabriquem, mitjançant lots de fabricació més grans que després guardem en el nostre magatzem esperant a ser lliurats.

Transport

Transport i assessorament en l’enviament

Disposem d’una flota pròpia de vehicles preparats per efectuar les entregues dels productes amb el mínim temps possible. T’oferim tot l’assessorament relatiu al teu enviament, nacional o internacional, amb un ampli ventall de col·laboradors que t’ajudaran a trobar l’opció més eficient. I si es tracta d’enviar el producte a algun lloc remot, t’assessorem amb la millor opció de transport i la documentació necessària.