logo-site

Condicions d’ús i política de privacitat

Conforme la Llei Orgànica 3/2018 de Protecció de Dades i garantia dels drets digitals i el Reglament 2016/679 (UE) General de Protecció de Dades, se l’informa que les seves dades personals es tracten segons l’establert a continuació:

RESPONSABLE: CASTAÑE GRUP 1985, SLU

FINALITATS: Gestionar la seva consulta.

LEGITIMACIÓ: Consentiment de l’interessat.

DESTINATARIS: No se cediran les dades a tercers, excepte per obligació legal.

DRETS: Pot exercir en qualsevol moment els seus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició i demés drets legalment establerts enviant la petició per escrit a l’adreça de carrer de Cèsar August Torres, s/n, de Besalú, aportant una fotocòpia del DNI o qualsevol altre document anàleg en dret, com indica la llei.

Condicions d’ús

La utilització d’aquesta publicació digital implica l’acceptació de les següents condicions d’ús:

La publicació digital de CASTAÑÉ GRUP 1985, S.L.U. té com a objectiu facilitar als nostres clients i al públic en general, la informació relativa a la companyia i als productes i serveis que s’ofereixen.

CASTAÑÉ GRUP 1985, S.L.U. es reserva la facultat d’efectuar, en qualsevol moment, modificacions en la informació continguda a la seva publicació digital, així com suspendre’n l’accés en qualsevol moment i sense avís previ.

CASTAÑÉ GRUP 1985, S.L.U. no es compromet a l’actualització immediata de la informació continguda a la publicació digital. CASTAÑÉ GRUP 1985, S.L.U. no assumeix cap responsabilitat derivada dels continguts que tinguin terceres parts en els enllaços o vincles als quals es fa referència en aquestes pàgines. CASTAÑÉ GRUP 1985, S.L.U. no es responsabilitza de qualsevol dany o perjudici en el software o hardware de l’usuari derivat de l’accés a la seva publicació digital o de l’ús de la informació o aplicacions que contingui.

CASTAÑÉ GRUP 1985, S.L.U. és titular de tots els drets sobre el software de la publicació digital així com dels drets de propietat industrial i intel•lectual referits als continguts que s’hi incloguin, a excepció dels drets sobre productes i serveis de caràcter públic que no són propietat d’aquesta companyia, les marques dels quals estan registrades a favor dels seus respectius titulars, i com a tals són reconegudes per CASTAÑÉ GRUP 1985, S.L.U. Cap material d’aquesta publicació digital podrà ser reproduït, copiat o publicat sense el consentiment per escrit de CASTAÑÉ GRUP 1985, S.L.U.

Tots els productes i serveis d’aquestes pàgines que NO són propietat de CASTAÑÉ GRUP 1985, S.L.U. són marques registrades dels seus respectius propietaris i són reconegudes com a tals per CASTAÑÉ GRUP 1985, S.L.U. Apareixen en aquesta publicació digital a efectes de promoció i de recopilació d’informació. Aquests propietaris poden sol•licitar la modificació o eliminació de la informació que els pertany.

POLÍTICA DE PRIVACITAT

De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de CASTAÑÉ GRUP 1985, S.L.U. amb CIF B17097635 i domicili social situat al carrer César August Torres, s/n, de Besalú, amb la finalitat de poder facilitar, agilitzar i complir els compromisos establerts entre ambdues parts. En compliment amb la normativa vigent, CASTAÑÉ GRUP 1985, S.L.U. informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.

Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-los per les finalitats esmentades.

CASTAÑÉ GRUP 1985, S.L.U. informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que CASTAÑÉ GRUP 1985, S.L.U. es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

D'acord amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició per escrit a l’adreça de carrer de Cèsar August Torres, s/n, de Besalú, aportant una fotocòpia del DNI o qualsevol altre document anàleg en dret, com indica la llei.

Podrà dirigir-se a l'Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.